Aziz Yıldırım Ali Koç / Aziz Yıldırım ile Ali Koç arası gergin! | SON TV / Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi.

Aziz Yıldırım Ali Koç / Aziz Yıldırım ile Ali Koç arası gergin! | SON TV / Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi.. Koç, aziz yıldırım' ın stattan ayrılmaya hazırlandığını görünce yanına giderek moralini düzeltmeye çalıştı. Ali koç ne beyefendi birisi lan, saygıda kusur etmiyor kibir yok. Toplantıda, kulüp başkanı aziz yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım.

Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Çağlayan'da bulunan i̇stanbul adalet sarayı'nda görülen davaya fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eski yöneticiler, fenerbahçe kulübü başkanı ali koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Şimdi ali koç'un yönetiminde. şeklindeki çıkışlarına yanıt verdi. Gözler ise fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım'a çevrildi. Duruşmaya ali koç ile aziz yıldırım da katıldı.

noavasblog: Kongre, kaygılı umutlar ve Ali Koç
noavasblog: Kongre, kaygılı umutlar ve Ali Koç from 1.bp.blogspot.com
Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. .ali koç 'un zaferiyle sonuçlanırken, ilk sandık sonuçlarını gören aziz yıldırım stadı terk etti. Bir yanda aziz yıldırım, diğer tarafta ali koç… Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Ali koç ne beyefendi birisi lan, saygıda kusur etmiyor kibir yok. Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda.

Koç, aziz yıldırım' ın stattan ayrılmaya hazırlandığını görünce yanına giderek moralini düzeltmeye çalıştı.

Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu. Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü. İşte eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. .ali koç 'un zaferiyle sonuçlanırken, ilk sandık sonuçlarını gören aziz yıldırım stadı terk etti. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı.

Bir yanda aziz yıldırım, diğer tarafta ali koç… Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma. Ali koç, aziz yıldırım yönetimini suçlayarak borç aziz yıldırım'ın dediği gibi 400 milyon euro değil, 621 milyon euro dedi.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a mektup - Fenerbahçe - Spor ...
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a mektup - Fenerbahçe - Spor ... from i2.milimaj.com
13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma. Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı. .ali koç 'un zaferiyle sonuçlanırken, ilk sandık sonuçlarını gören aziz yıldırım stadı terk etti. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Toplantıda, kulüp başkanı aziz yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı.

31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç oldu.aziz yıldırım sinirden küplere bindi. Aziz yıldırım da ekonomik açıdan iyi durumda biriydi. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Duruşmaya ali koç ile aziz yıldırım da katıldı. Çağlayan'da bulunan i̇stanbul adalet sarayı'nda görülen davaya fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eski yöneticiler, fenerbahçe kulübü başkanı ali koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Şimdi ali koç'un yönetiminde. şeklindeki çıkışlarına yanıt verdi. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Koç, aziz yıldırım' ın stattan ayrılmaya hazırlandığını görünce yanına giderek moralini düzeltmeye çalıştı. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi.

Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. İşte eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda.

Aziz Yıldırım: Ali Koç'u severim - Futbol Spor Haberleri
Aziz Yıldırım: Ali Koç'u severim - Futbol Spor Haberleri from i.pstimaj.com
Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Duruşmaya ali koç ile aziz yıldırım da katıldı. Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Kürsüye gelen aziz yıldırım ve ali koç, birbirlerine sarılarak basın mensuplarına poz verdi. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma.

Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu.

Ali koç, i̇stanbul wow otelde katıldığı organizasyonda aziz yıldırım'ın sözleri hakkında konuştu. Ali koç düşmanımız değil dedi. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi 31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı. Kürsüye gelen aziz yıldırım ve ali koç, birbirlerine sarılarak basın mensuplarına poz verdi. Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç oldu.aziz yıldırım sinirden küplere bindi. Onun da kalbinde ali koç'un başkan adaylığını desteklediğini biliyorum. Ali koç, tekrar söz alarak aziz yıldırım'ın kendisine yönelik, sayın ali koç, burada mali konuda açıklama yapacaktın. Türkiye'nin gündeminde siyasiler seçimler bulunurken, milyonlarca fenerbahçe taraftarının merakla sonucunu beklediği bir seçim daha var. Duruşmaya ali koç ile aziz yıldırım da katıldı. Aziz yıldırım'ın yayınladığı açıklama şu şekilde Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı.

Aziz yıldırım'ın yayınladığı açıklama şu şekilde aziz yıldırım. Aziz yıldırım da ekonomik açıdan iyi durumda biriydi.

Posting Komentar

0 Komentar